17/5/2019

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ «ΡΩΜΑΙΟΣ & ΙΟΥΛΙΕΤΑ»

ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!

 

 Το Σάββατο 1 Ιουνίου, 5 το απόγευμα, στο πλαίσιο των θεατρικών μαθητικών αγώνων "Aκτίς ονείρου", θα παρουσιαστεί στο Ολυμπιακό Μουσείο η παράσταση του σχολείου μας ?Ρωμαίος και Ιουλιέτα? του club της Αγγλικής Λογοτεχνίας με δασκάλα την κ. Στέλλα Παθιάκη.

Πρόκειται για μια θεατρική συνάντηση, με διαγωνιστικό χαρακτήρα, με συμμετοχή δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και θεατρικών παιδικών ομάδων από την Ελλάδα και την Κύπρο. Τους αγώνες διοργανώνουν για δέκατη ένατη συνεχή χρονιά τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης στο Ολυμπιακό μουσείο και στο κινηματοθέατρο Ολύμπιον. Οι αγώνες είναι οι μοναδικοί με την άδεια και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, που καθιερώθηκαν ως πολιτιστικός θεσμός της πόλης μας και ευχαριστούμε τον κ. Κορυφίδη Ιωάννη που κάλεσε και το σχολείο μας να συμμετέχει στο φετινό διαγωνισμό.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ, ΚΑΘΩΣ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΜΕ!!!

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους γονείς του σχολείου και όχι μόνο σε αυτούς που τα παιδιά τους συμμετέχουν στην παράσταση.

Ας γεμίσουμε το χώρο με την έντονη παρουσία μας!!!

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΏΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ