Το σχολείο έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιο διάστημα να επικοινωνεί με τους γονείς και κηδεμόνες του σχολείου κατά κύριο λόγο ηλεκτρονικά.

Όλες οι ανακοινώσεις, είτε της Διεύθυνσης, είτε του Συλλόγου Διδασκόντων, είτε του Συλλόγου Γονέων, προοωθούνται πλέον με ηλεκτρονικό τρόπο για να αποφεύγονται καθυστερήσεις στην ενημέρωση και άσκοπη χρήση χαρτιού.

Η επικοινωνία γίνεται με σεβασμό στα προσωπικά στοιχεία του κάθε γονέα γι αυτό και τα mails προωθούνται χωρίς να εμφανίζονται τα στοιχεία του εκάστοτε παραλήπτη.

Οι ανακοινώσεις του Συλλόγου Γονέων προωθούνται και αυτές μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του σχολείου ακριβώς για να μη δοθούν τα στοιχεία αυτά σε δημόσια χρήση.

 

Παρακαλούνται οι γονείς που θέλουν να απευθυνθούν ή να απαντήσουν σε κάποιο από τα mails που παραλαμβάνουν, να χρησιμοποιούν το mail του σχολείου όταν η ανακοίνωση ή η ερώτηση αφορά τη Διεύθυνση του σχολείου ή το Σύλλογο Διδασκόντων και να χρησιμοποιούν το νέο mail του Συλλόγου Γονέων Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. όταν η ανακοίνωση ή η ερώτηση αφορά το Σύλλογο Γονέων.

 

Ευχαριστούμε

Η Διεύθυνση του σχολείου

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων