Αγαπητοί γονείς,

την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 η Χορωδία του Σχολείου μας θα εμφανιστεί στο 3ο Φεστιβάλ Σχολικών Χορωδιών το οποίο διοργανώνει ο Δήμος Καλαμαριάς και θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Θέατρο ?Μελίνα Μερκούρη? (Μεταμορφώσεως 7), στην Καλαμαριά.

Δεδομένου ότι το θέατρο δεν έχει μεγάλη χωρητικότητα και η Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν επιτρέπει ούτε έναν όρθιο θεατή-ακροατή, το Φεστιβάλ μας επιβάλλει όχι περισσότερους από 2 συνοδούς ανά χορωδό.

Η εμφάνισή μας είναι προγραμματισμένη για τις 16:20 και καθώς δεν υπάρχει χώρος για ζέσταμα στο θέατρο, αναγκαστικά θα πρέπει να ορίσουμε ένα ζέσταμα-πρόβα την Κυριακή στις 13:40 στο σχολείο μας.

Θα σας παρακαλούσα θερμά, την Κυριακή το αργότερο στις 13:30 να είστε στο χώρο του σχολείου, από όπου και θα παραλάβετε τα παιδιά στις 15:30, για να βρεθούμε στη συνέχεια μπροστά στο θέατρο, στις 16:00.

Η πρότασή μου (εφόσον φυσικά σας βρίσκει σύμφωνους και σας βολεύει) είναι να οργανωθείτε έτσι ώστε ένας γονιός να μεταφέρει περισσότερα από ένα παιδιά προς και από το σχολείο. Έτσι θα ταλαιπωρηθείτε το δυνατόν λιγότερο και, το σημαντικότερο, θα μπορέσουμε να είμαστε στην ώρα μας στο θέατρο (υπολογίστε και τον χρόνο που χρειαζόμαστε για το παρκάρισμα).

Στο χώρο της συναυλίας θα παραμείνουμε περίπου μισή ώρα. Εμφανιζόμαστε πρώτοι από την ομάδα μας και παρακαλούμαστε να παρακολουθήσουμε και την επόμενη χορωδία. Στη συνέχεια παραλαμβάνετε με ευθύνη σας τα παιδιά και αποχωρείτε, ώστε να αδειάσει ο χώρος για την επόμενη ομάδα.

Παρακαλώ, δεδομένου ότι οι ώρες είναι λίγο άβολες (ανάμεσα σε μεσημέρι και απόγευμα), φροντίστε ώστε τα παιδιά να έχουν φάει ελαφρά πριν την πρόβα και να έχουν μαζί τους ένα σνακ και νερό ή χυμό ώστε να φάνε κάτι πριν την εμφάνισή μας.

Όπως πάντα θα φοράνε ένα (κατά προτίμηση) σκούρο τζιν ή σκούρο κολάν τα κορίτσια και ένα κοντομάνικο μονόχρωμο μπλουζάκι σε κάποιο έντονο χρώμα.

Το Φεστιβάλ αναλαμβάνει τη βιντεοσκόπηση του συνόλου των χορωδιών και θα μας δώσει το υλικό με τη λήξη του τριημέρου (16-18/3).

Σας ευχαριστούμε ειλικρινά για την αμέριστη συμπαράστασή σας και την καλή συνεργασία σας,

                                                                                     

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων