Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες

 

Σε συνέχεια της Γενικής Συνάντησης της 29.05.2017 των Γονέων και Κηδεμόνων των 2ου και 22ου Δημοτικών Σχολείων Θεσσαλονίκης, καθώς και των σχετικών ανακοινώσεων απο το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου,

παρακαλούμε να αποστείλετε άμεσα στο Διευθυντή του σχολείου, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πριν τη λήξη της σχολικής χρονιάς:

  • ΑΙΤΗΣΗ
  • ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
  • ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 

(3 έγγραφα)

προκειμένου να συμπεριληφθείτε στη λίστα με την οποία θα επικαιροποιηθούν τα στοιχεία των μαθητών και θα σταλεί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τη μεταφορά των μαθητών για το σχολικό έτος 2017-2018. Η έγκαιρη ανταπόκριση όλων είναι σημαντική για να δικαιούμαστε μεταφοράς και αντίστοιχου επιδόματος μέχρι να δρομολογηθούν τα λεωφορεία από την Περιφέρεια!

Τα 2 έγγραφα που είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε μαζί με το αποδεικτικό, θα αναρτηθούν και αυτά στις Ανακοινώσεις, ακόλουθα της συγκεκριμένης για να μπορείτε να τα πρμηθευτείτε και να τα συμπληρώσετε έως 14/6/2017.

Θυμίζουμε σε όσους γονείς δεν έχουν ενημερωθεί, ότι μέχρι να δρομολογηθούν από την Περιφέρεια τα λεωφορεία που θα μεταφέρουν τους μαθητές μας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα εξακολουθεί να μισθώνει λεωφορεία για την επί πληρωμή μεταφορά των μαθητών που δεν δύνανται να μεταφέρονται με ίδια μέσα, προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη προσέλευση των μαθητών στην αρχή της επόμενη σχολικής χρονιάς 2017-2018.

Όσοι γονείς δεν φρόντισαν να δηλώσουν ότι επιθυμούν επί πληρωμή μεταφορά με τα λεωφορεία του Συλλόγου, επίσης πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με τον Σύλλογο Γονέων για να τους περιλάβουμε στα δρομολόγια.

 

Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης